lørdag, desember 17, 2005

En uke igjen?! Arrrggg!!

Fremmedord for dagen: "Enchiridion". Den som først gjetter hva ordet betyr vinner en tegning jeg har laget i paint på mail.

Nå skal jeg ut å kjøpe julegaver. Jeg gruer meg ekstremt. Må jo selvsagt utsette alt til siste lørdag før julaften. Men hvis noen er i samme knipa, og leser dette, og trenger en gave-kjøpe-partner, så er det bare å si fra. Jeg kommer til å loke meg ned til byen ganske snart.

2 kommentarer:

Barabas Discosaft sa...

jeg tipper at det ordet betyr Uærlig Gartner, evt. Usammenhengende kjærlighetsbrev. Jeg skal ta alle julegave mandag morgen før 12 på Tronsmo (ja jeg skal kjøpe alle gavene på Tronsmo.) I flg. TronsmoTerje er det lite folk der før tolv, så da kan man få fred fra det hælvetes drittet. Jeg måtte dersverre gjennom karl johan og sentrum i dag på jakt etter bursdagsgave til BA, det var et mareritt, og det var akkurat som om alle mennenskers mørkeste ondskap lå tett i lufta. Jeg så en sliten far som bar en litt stor og stygg baby som hylgrein, han så ut som han var milimeter fra å slippe babyen i bakken og løpe inn på nærmeste kro og drikke seg sannseløs dritings på rein sprit. Anyway, hvis du fortsatt mangler julegaver anbefaler jeg at du blir med meg mandag, tror kanskje vi får rabatt også hvis vi er heldige.

Ole sa...

Epictetus skapte Enchiridion som en lære for livet. Hvis du følger denne lyse vei så vil du kunne finne dine gaver til venner, kjære og de andre man kun anser som medmennesker, men som man allikevel må kjøpe gave til. Hvert år! Men det viktige med enchidropls... uansett er at alle blir fornøyde. Så Enchiridion betyr "Kunsten å kjenne sine nære og fjerne".